Programul ”5 Bucurii pentru Copii”

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj și Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români filiala Cluj-Napoca organizează în perioada 13 martie – 10 aprilie 2014 programul catehetic și recreativ ”5 Bucurii pentru Copii” în parohia “Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul clujean Zorilor.

Programul este dedicat copiilor cu vârsta între 7 și 13 ani și include 5 întâlniri săptămânale cu jocuri, cântece la chitară, discuție tematică religioasă și agapă.

Activitățile se vor desfășura în fiecare zi de Joi, de la ora 18:00 la 20:00, la subsolul Bisericii (str. Meteor 6-8, cartier Zorilor, Cluj-Napoca).

Programul catehetic și recreativ ”5 Bucurii pentru Copii” este coordonat de Oana Băilă, vicepreședintele ASCOR Cluj și Radu Copil, președintele ATCOR Cluj. Programul pentru copii din parohia ”Pogorârea Sfântului Duh” se află la a V-a ediție anuală.

Programul se dorește a fi un bun prilej pentru reprezentanții parohiali de tineret ai Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj și alți tineri interesați de a participa la un program parohial pentru copii și de a se implica în implementarea unui astfel de program.

Advertisements
This entry was posted in PROGRAME PAROHIALE PENTRU COPII. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s