Paraclis, Conferință și Agapă

Seara de tineret 22 mai 2014Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj vă invită joi, 22 mai 2014, la o nouă seară de tineret. Programul serii va include: Slujba Paraclisului Maicii Domnului, conferință, moment muzical și agapă.

Evenimentul va avea loc la Biserica cu hramul “Înălțarea Domnului” Cluj-Napoca (Str. Dorobanților nr. 70, la intersecția cu str. Aurel Suciu, lângă Benzinăria MOL sau Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării).

Invitatul serii de tineret este Părintele Sebastian Zăhan, coordonatorul activităților cu tinerii de la Turda (Asociația Turda Tin și Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Turda).

De la ora 19, vom participa cu toții la Slujba Paraclisului Maicii Domnului. La strană, paraclisul va fi cântat (versiunea Schitul Lacu) de grupul de tineri de la Turda care îl va însoți pe părintele Sebastian.

În jurul orei 20, vom coborî la subsolul Bisericii, unde părintele Sebastian va conferenția despre muzică, pornind de la întrebarea: ”CE-MI POATE FACE MUZICA?” (în principiu, 30 de minute cuvânt și exemplificări muzicale, iar apoi 30 de minute pentru întrebări din partea tinerilor participanți).

De la ora 21, părintele Sebastian și grupul său de tineri vor susține un moment muzical (cântece folk, populare, patriotice, etc). În continuare, toți participanții sunt invitați să ia parte la o agapă frățească și comuniune.

Fiecare este rugat să aducă câte ceva pentru agapă: prăjituri, fursecuri, fructe, dulciuri, ciocolată, suc și alte bunătăți.

Întâlnirea este destinată tinerilor cu vârsta între 14 și 35 de ani (liceeni, studenți, absolvenți, tineri).

Pentru informații suplimentare: Radu Copil – 0742 296 123. 

Vă așteptăm cu drag!

Ps. Bineînțeles, intrarea este liberă!:)

Advertisements
This entry was posted in EVENIMENTE. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s